Love Me Tinder – treffikulttuurin ytimessä

Love Me Tinder -treffikomedia on Emma Teatterin kesän 2018 pääproduktio. Turun Kaupunginteatterin kanssa yhteistyössä toteutettu komedia pureutuu syvälle treffikulttuurin ytimeen. Aihe on ajankohtainen, sillä Suomessa on tällä hetkellä yli miljoona sinkkua.  

Emma Teatterissa kesällä 2018 nähtävä Love Me Tinder -treffikomedia vie katsojansa aitiopaikalle treffikulttuurin ytimeen. Se ei nimestään huolimatta käsittele pelkästään Tinder-deittailua ja soveltuu yhtä lailla niille, joiden treffeistä on kulunut 10 tuntia tai 10 vuotta!

Komediaa deittailun ristiriidoista

Käsikirjoittajana toimineen Satu Rasilan mukaan käsikirjoittajia kiehtoi näytelmää kirjoittaessa se, miten ihmiset näyttävät yleensä treffeillä kiillotetun ja parannellun kuvan itsestään. Pitkällä tähtäimellä olisi tietenkin fiksumpaa olla aidosti oma itsensä ja kohdata toinen sellaisena kuin on. Juuri tästä ristiriidasta, sekä treffeille lähtöön ja suhteen aloittamiseen liittyvistä epärealistisista odotuksista, syntyy komiikka Love Me Tinderin ympärille.

Lähes 100 erilaista hahmoa

Esityksen aikana nähdään liki 100 erilaista hahmoa, joiden puvustuksesta on vastannut pukusuunnittelija Tiina Valkama. Roolihahmojen joukosta voi bongailla tutun oloisia tyyppejä – erittäin todennäköisesti hahmoista löytää myös itsensä.

Deittikomedia sijoittuu pääosin nykypäivään, mutta esityksen alussa matkataan ajassa: minkälaista mahtoikaan olla liehitellä heilaa luolamiehenä, keskiajasta puhumattakaan? “Mukana on myös vähän Suomi-epookkia ja jumaltarustoista tuttuja tyyppejä”, Tiina Valkama kertoo Turun Kaupunginteatterin Kulttuuriblogissa.

Luvassa on jälleen kerran teknisesti yllättävää ja nauruhermoja taatusti kutittelevaa komediaa aiheesta, joka varmasti kaikille tuttu ja johon on helppo samastua.

Joko sinä olet hankkinut liput Love Me Tinder -treffikomediaan?

Lippuostoksille pääset tästä >>

Jaa artikkeli

Takaisin artikkeleihin