Ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin löydät Info-sivulta.

Liput

Lippuinfo

Kesän 2020 näytöskauden liput ovat nyt myynnissä. Esitys on kielletty alle 18v. katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

HUOM! Helppo ero -kesäkomedian esityspäiviin on tullut muutoksia yleisön ja työntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi koronavirustilanteen jatkuessa.

Uusi kesän esityskalenteri on nyt varmistunut – löydät sen Ohjelmisto-sivulta. Ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin löydät Info-sivulta.

Myyntipalvelu tulee olemaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joten lipunostajien ei tarvitse tehdä mitään. Onneksi meillä on mitä odottaa, sillä kesän esitys tulee varmasti tarjoamaan hulvattomia hetkiä ja nauruterapiaa!

YKSITTÄISET LIPUT

AIKUISET 38 €
ELÄKELÄISET 36 €
OPISKELIJAT 36 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun 3 €.

Yksittäiset asiakkaat voivat lunastaa Emma Teatterin lippuja kaikista Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Katso lähimmät Ticketmasterin myyntipisteet täältä. Ticketmaster palvelee numerossa 0600 10800. Tämän lisäksi Turun Kaupunginteatterin Lippis ja myyntipalvelu myyvät lippuja yksittäisille asiakkaille 20.7. alkaen osoitteessa Itäinen Rantakatu 14, Turku. Lippuja ei ole mahdollista lunastaa Emma Teatterin portilta.

Ryhmien liput myydään Emma Teatterin ryhmämyyntipalvelun (025111104 /myynti@emmateatteri.fi) kautta. Ryhmämyyntilippujen postitus ja laskutus on asiakkaalle maksutonta.

ticketmaster