Ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin löydät Info-sivulta.

Liput

Lippuinfo

Kesän 2021 näytöskauden liput ovat nyt myynnissä!

Kesän esityskalenteri on varmistunut – löydät sen Ohjelmisto-sivulta. Huomioithan, että esitys on kielletty alle 18-vuotiailta katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

Yksittäiset liput

AIKUISET 38 €
ELÄKELÄISET 36 €
OPISKELIJAT 36 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun 3 €.

Yksittäiset asiakkaat voivat lunastaa Emma Teatterin lippuja kaikista Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Katso lähimmät Ticketmasterin myyntipisteet täältä. Ticketmaster palvelee numerossa 0600 10800. Turun Kaupunginteatterin Lippis ja myyntipalvelu myyvät lippuja yksittäisille asiakkaille. Tarkista aukioloajat täältä. Lippuja ei ole mahdollista lunastaa Emma Teatterin portilta.

Ryhmien liput myydään Emma Teatterin ryhmämyyntipalvelun (025111104 /myynti@emmateatteri.fi) kautta. Ryhmämyyntilippujen postitus ja laskutus on asiakkaalle maksutonta.

Vieraile turvallisesti Emma Teatterissa kesällä 2021

Tänä kesänä saapumisessa ja istumajärjestyksessä on poikkeusjärjestelyitä. Paikkaliput eivät olet voimassa, joten henkilökunta ohjeistaa katsomon täytössä. Palaathan väliajan jälkeen takaisin samalle katsomopaikalle.

Tässä ohjeita, joita noudattamalla teatterikäynti on turvallinen sinulle ja muille:

  • Tulethan esitykseen vain terveenä. Liput joustavat sairastapauksissa. Tällöin ota yhteyttä myynti@emmateatteri.fi.
  • Huolehdithan, että sinulla on lipunmyyntijärjestelmässä toimiva sähköpostiosoite ja seuraat teatterin tiedotusta järjestelyistä.
  • Suosimme kortti- ja lähimaksua.
  • Säilytä riittävä etäisyys liikkuessasi alueella ja noudata henkilökunnan ohjeita ja alueella näkyviä opasteita.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
  • Tarjolla on käsienpesupisteitä ja käsidesiä.

Emma Teatterin henkilökunta opastaa ja auttaa sinua mielellään kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Kiitos, että mahdollistat yhteistyössä kanssamme turvallisen teatterikesän. Nautinnollista ja huoletonta teatteri-iltaa – tervetuloa!

ticketmaster