Liput

Varaa paikkasi kesän ikimuistoisimpaan iltaan

Liput myynnissä nyt! Kesällä 2023 käytössä on lohkohinnoittelu. Lippujen hinta määräytyy katsomopaikan sijainnin mukaan.

Lohko 1: peruslippu 43 €

Lohko 2: peruslippu 39,50 €

Lohko 3: peruslippu 35,50 € sekä pyörätuolikatsomo ja aitiot

Hinnat sisältävät palvelumaksun 3 €

Lippuja ei ole mahdollista lunastaa Emma Teatterin portilta. Ostathan lippusi ennakkoon, jooko? Yksittäiset asiakkaat voivat lunastaa Emma Teatterin lippuja kaikista Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Ticketmaster palvelee myös numerossa 0600 10800.

Katso lähimmät Ticketmasterin myyntipisteet

Myös Turun Kaupunginteatterin Lippis ja Kauppatorin Monitorin matkailuneuvonnasta voi ostaa ja varata yksittäisiä Emma Teatterin lippuja. Matkailuneuvonnassa maksutapoina käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä Turun kaupungin tyky-ranneke. Kaupunginteatterin lahjakortit, muut lahjakortit ja tyhy-maksutavat eivät käy maksutapoina matkailuneuvonnassa. Puhelinvarauksia, ryhmien varauksia ja lunastuksia sekä peruuntuneiden esitysten lipunsiirtoja ei voi tehdä Monitorissa.

Turun Kaupunginteatterin Lippis

Kauppatorin Monitorin matkailuneuvonta

Tarjoilut

Kohota ystävien kanssa malja ennen näytöstä ja nauti kesäillasta! Emma Teatterin tarjoilupisteet palvelevat kaikkina teatterin esitysiltoina ennen esitystä klo 18 alkaen sekä väliajalla. Valikoimastamme löytyy kahvilatuotteiden lisäksi virvokkeita ja alkoholijuomia. Maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että kortit.

Lippuostoksen yhteydessä on mahdollisuus ostaa ennakkoon väliaikatarjoiluja Ticketmaster-palvelusta. Väliaikatarjoilut voi myös ostaa ennen esityksen alkua merkitystä myyntipisteestä teatteriaukiolla. Tarjoilut katetaan teatteriaukiolle tai teatteriravintolaan ilman lisämaksua.

Väliaikatarjoilut Ticketmasterista

Tulossa porukalla?

Ryhmien liput myydään Emma Teatterin ryhmämyyntipalvelun kautta: myynti@emmateatteri.fi / 02 511 1104. Ryhmämyyntilippujen postitus ja laskutus on asiakkaalle maksutonta. Lisätietoa ryhmien ravintolapalveluista ja muista mukavuuksista löydät Ryhmät-sivulta.