Liput

Varaa paikkasi kesän ikimuistoisimpaan iltaan

Kesän 2022 liput ovat myynnissä nyt! Huomioithan muuten, että esitykset ovat kielletty alle 18-vuotiailta katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

Yksittäiset liput

AIKUISET 39 €
ELÄKELÄISET 37 €
OPISKELIJAT 37 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun 3 €

Lippuja ei ole mahdollista lunastaa Emma Teatterin portilta. Ostathan lippusi ennakkoon, jooko? Yksittäiset asiakkaat voivat lunastaa Emma Teatterin lippuja kaikista Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Katso lähimmät Ticketmasterin myyntipisteet täältä. Ticketmaster palvelee numerossa 0600 10800.

Myös Turun Kaupunginteatterin Lippis ja Kauppatorin Monitorin matkailuneuvonnasta voi ostaa ja varata yksittäisiä Emma Teatterin lippuja. Matkailuneuvonnassa maksutapoina käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä Turun kaupungin tyky-ranneke. Kaupunginteatterin lahjakortit, muut lahjakortit ja tyhy-maksutavat eivät käy maksutapoina matkailuneuvonnassa. Puhelinvarauksia, ryhmien varauksia ja lunastuksia sekä peruuntuneiden esitysten lipunsiirtoja ei voi tehdä Monitorissa.  Tarkista Lippiksen aukioloajat täältä

Tarjoilut

Kohota ystävien kanssa malja ennen näytöstä ja nauti kesäillasta! Emma Teatterin tarjoilupisteet palvelevat kaikkina teatterin esitysiltoina ennen esitystä klo 18 alkaen sekä väliajalla. Valikoimastamme löytyy kahvilatuotteiden lisäksi virvokkeita ja alkoholijuomia. Maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että kortit.

Lippuostoksen yhteydessä on mahdollisuus ostaa ennakkoon väliaikatarjoiluja Ticketmaster-palvelusta. Väliaikatarjoilut voi myös ostaa ennen esityksen alkua merkitystä myyntipisteestä teatteriaukiolla. Tarjoilut katetaan teatteriaukiolle tai teatteriravintolaan ilman lisämaksua.

Tulossa porukalla?

Ryhmien liput myydään Emma Teatterin ryhmämyyntipalvelun kautta: myynti@emmateatteri.fi / 02 511 1104. Ryhmämyyntilippujen postitus ja laskutus on asiakkaalle maksutonta. Lisätietoa ryhmien ravintolapalveluista ja muista mukavuuksista löydät Ryhmät-sivulta.

Vieraile turvallisesti Emma Teatterissa kesällä 2022

Lukaise läpi Info-sivun ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin.