Info

Suomen hienoin kesäteatteri Naantalin auringon alla

Emma Teatteri sijaitsee luonnonkauniilla Kailon saarella Muumimaailman kyljessä, noin 16 kilometrin päässä Turusta. Fiilistely alkaa jo matkalla, kun saarelle vie tunnelmallinen kävelysilta Naantalin vanhan kaupungin rannasta. Merellisyys ja lumoava luonto ovat iso osa Emman teatterielämystä, kuten varmasti tulet huomaamaan.

Esityksen jälkeen kannattaa ehdottomasti jäädä nauttimaan kesäillasta Naantalin rannan viihtyisiin ravintoloihin. Naantalissa on Asuntomessut 15.7.-14.8., joten majoitus kannattaa varata ajoissa http://visitnaantali.com.

Teatteri-iltasi sujumiseksi olemme koonneet muutamia ohjeita sekä vinkkejä.

 • Naantaliin on helppo päästä niin autolla, bussilla kuin veneelläkin. Turun seudun joukkoliikenteen Föli-bussien linjat 6 ja 7 kuljettavat väkeä Turusta, Liedosta ja Raisiosta asti. Kannattaa tulla kauempaakin! Matka Helsingistä tai Tampereelta ei kestä paria tuntia pidempään.

  Voit myös tilata ennakkoon etuhintaiset Menevän taksikuljetukset Turun seudulta Naantaliin ja takaisin. Katso lisätiedot: http://meneva.fi/muumimaailma

  Mikäli saavut omalla autolla, muistathan varata aikaa. Naantali on vilkas kesäkaupunki ja parkkipaikat kysyttyjä! Emma Teatterilla ei ole omia parkkipaikkoja, joten suosittelemme hyödyntämään Muumimaailman parkkialuetta tai Naantalin kaupungin parkkipaikkoja. Tilausbussit voivat pysähtyä Maariankadun opaspysäkille, paikoitus onnistuu Kuparivuorella.

  Portimme avataan klo 18. Teatteriaukiomme ravintolapisteet palvelevat asiakkaita ennen näytöstä sekä väliajalla.

 • Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamat mahdolliset ohjeet ja määräykset yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi saattavat aiheuttaa muutoksia alueeseen, palveluihin ja yleisöohjaukseen.

  Avaamme kesäteatterin huolellisesti ohjeita ja määräyksiä noudattaen. Huomaathan että päivitykset mahdollisissa valtakunnallisissa turvallisuusohjeistuksissa saattavat aiheuttaa muutoksia myös istumajärjestykseen katsomossa. Suosimme lippujen ennakkolunastusta verkon kautta sekä myyntipisteissämme korttimaksuja.

  Vierailethan meillä vain terveenä. Jos seurueessanne joku sairastuu, niin vaihdamme tarvittaessa koko seurueen liput kuluitta toiseen päivään. Lippujen vaihtotilanteessa ota yhteyttä myynti@emmateatteri.fi. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä.

  Tarvittaessa edellytämme koronapassia kaikilta asiakkailta. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. 

 • Lipunmyynnin portit aukeavat klo 18 ja esitys alkaa klo 19. Ennen näytöstä on mahdollista nauttia virvokkeita ja purtavaa teatteriaukion tarjoilupisteistä. Esitys päättyy noin klo 21.

 • Emma Teatteriin pääsee myös pyörätuolilla. Pyörätuolilla kulkeva tarvitsee kuitenkin apua saareen johtavan sillan rampeilla. Henkilökohtaisilla avustajilla on vapaa pääsy näytöksiin. Olethan meihin tarvittaessa yhteydessä ennakkoon niin henkilökuntamme tulee mielellään avustamaan sillalle.

  Autolla ajo saareen on kielletty. Taksin voi tilata kirkon taakse sillan pieleen kääntöpaikalle. Kääntöpaikalla (Nunnakatu) pysäköinti on kielletty.

 • Käteinen

  Debit- tai Creditkortit, Luottokortit (Visa, Eurocard, Mastercard)

  Visa Electron

  American Express

  Smartum Kulttuuri- ja liikuntasetelit

 • Huomioithan että esitykset ovat rajattu yli 18-vuotta täyttäneille katsomoanniskelusta johtuen.

 • Tutustu tarkemmin ohjeisiin Ticketmasterin sivuilla.

“Kyllä kesäkomedia on vaan kesäkomedia.
5/5 viihdyin!”

Osta liput