Suomen hienoin kesäteatteri ja Yonoton yhteistyöhön!

Upealla paikalla Naantalissa sijaitseva kesäteatteri Emma Teatteri ja massatapahtumista jonottomia tekevä Yonoton Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä Emma Teatterin asiakkaat pääsevät noutamaan väliajalla virvokkeita ja ruokia jonottomilta pikatiskeiltä. Ostokset voi valita ja maksaa sovelluksen kautta kätevästi etukäteen, jotta esityksestä saa nauttia täysillä.

Muumimaailma Oy:n alaisuudessa toimivassa, Suomen hienoimmaksi kesäteatteriksi kutsutussa Emma Teatterissa saa toukokuussa 2017 ensi-iltansa Turun kaupunginteatterin Fingerpori-näytelmä, jonka luvataan tuovan hymyn jokaisen katsojan huulille.

Reilut 800 katsojaa vetävässä teatterissa järjestetään näytöksiä useamman kerran viikossa toukokuun lopulta aina elokuun puoleenväliin asti. Teatteriin odotetaan tänä kesänä 25 000 katsojaa. Muumimaailma Oy uskoo Yonoton-palvelun helpottavan suositun teatterin väliaikaruuhkia.

– Haluamme parantaa asiakkaiden mahdollisuutta nauttia teatterielämyksestä ja oheistoiminnasta ilman ylimääräistä jonottamista. Teatterissa, kuten myös urheilutapahtumissa väliajan pituus on usein niin lyhyt, ettei kaikkia asiakkaita yksinkertaisesti kyetä palvelemaan nykyisin keinoin. Uusien digitaalisten palvelujen käyttöönotto mahdollistaa toimintatapojen muuttamisen niin, että voimme keskittyä olennaiseen eli asiakkaan palvelemiseen, kertoo Muumimaailman hallintojohtaja Jarkko Kuitunen.

Kovassa nosteessa oleva espoolaisyritys Yonoton aloitti jonojen poistamisen urheilutapahtumista ja festareilta, ja on nyt laajentumassa vauhdilla myös kulttuuripuolelle. Varsinais-Suomessa palvelu otetaan huhtikuussa käyttöön myös Turun konserttitalolla ja TPS:n jääkiekko-otteluissa Yonoton on ollut menestyksekkäästi käytössä koko kauden.

– Kulttuuritapahtumat ovat aina olleet edelläkävijöitä ennakkotilaamisen suhteen. On mahtavaa päästä digitalisoimaan tämä prosessi Emma Teatterissa, Yonoton Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karenius iloitsee. Yonoton on kulttuuritapahtumien lisäksi käytössä neljällä jääkiekon Liiga-paikkakunnalla, Suomen jalkapallomaajoukkueen MM-karsintaotteluissa, usealla kesäfestarilla, sekä 15 eri ravintolassa Night Lite -nimellä.

Yonoton on ehdolla Vuoden parhaaksi mobiilipalveluksi ja -designiksi Helsingissä huhtikuussa järjestettävässä Grand One 2017 -tapahtumassa.

Maksuttoman Yonoton-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen Google Play – ja App Store -kaupoista.

Lisätietoja:

Jarkko Kuitunen, Hallintojohtaja, Muumimaailma Oy
+358 40 754 8155
jarkko.kuitunen@muumimaailma.fi
www.emmateatteri.fi

Teemu Karenius, toimitusjohtaja, Yonoton Oy
+358 40 506 7541
teemu.karenius@yonoton.com
www.yonoton.com

Jaa artikkeli

Takaisin artikkeleihin