Naantalin Emma Teatteri – kesäteatteri aikuisille

Emma Teatteri on tunnelmallinen ja erityinen kesäteatteri Naantalin Kailon saaressa. Moni saattaa yhdistää Emma Teatterin edelleen Muumimaailmaan, vaikka teatteri on toiminut iltaisin itsenäisenä aikuisten kesäteatterina jo vuodesta 2005 – samasta vuodesta lähtien, jolloin arkkitehti Harri Laineen suunnittelema teatterirakennus valmistui. Mistään pienestä teatterista ei suinkaan ole kyse – katettuun katsomoon mahtuu peräti 831 vierasta. Emma Teatterin pyörivä näyttämö mahdollistaa mielikuvituksellisen lavasteiden käytön sekä yllätykselliset miljöönvaihdokset näytelmän aikana. Eri teattereiden näytelmien lisäksi Emmassa on nähty muun muassa Naantalin musiikkijuhlien konsertteja.

Aitioissa juhlit yksityisesti, VIP-paikalla olet lavan äärellä

Emma Teatterin katsomopaikat eivät rajoitu pelkästään tavallisen katsomon rajoihin – katsomon yläreunassa komeilee kaksi aitiota, joista toinen 16- ja toinen 20 -paikkainen. Aitiot sopivat ryhmille (esim. yritystilaisuudet tai syntymäpäivät), jotka haluavat viettää yksityistilaisuutta teatteri-illasta nauttien. Aitiopaketteihin kuuluu erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja, ja vieraiden viihtyvyydestä huolehtii aitioemäntä.

VIP-paikat ovat ryhmille tarkoitettuja katsomopaikkoja, joilta pääset kokemaan esityksen aivan lavan edustalta. VIP-paikkaan kuuluu istumapaikan lisäksi myös kahvi/tee ja sitruunaisen leivos. VIP-paikkoja voi varata myyntipalvelumme kautta: 02-5111104 / myynti@emmateatteri.fi.

Teatteri on esteetön ja katsomossa on pyörätuolipaikkoja. Myös kulku Emma Teatterille on esteetöntä, ja avustajat vierailevat meillä ilmaiseksi.

Teatteriravintolasta buffetillallinen sekä virvokkeita ja herkkuja väliajalle

Emma Teatterin teatteriravintola tarjoaa hemmotteluherkkuja teatterivieraille. Ennen näytöstä ravintolassa katetaan monipuolinen buffetillallinen, johon kuuluu muun muassa maukkaita salaatteja, ruokaisa pääruoka ja leipää levitteen kera. Näytelmän väliajalla pääset nauttimaan ennakkoon tilatuista tai teatteriaukion tarjoilupisteiden väliaikatarjoiluista, kuten kuohuviinistä, konjakista, kahvista tai teestä sekä leivonnaisista. Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilut ennakkoon, jotta et joudu viettämään väliaikaa virvokkeita jonotellen. Yksityishenkilöt voivat tilata väliaikatarjoilut ennakkoon verkosta lipunoston yhteydessä. Ryhmätilaukset tehdään myyntipalvelumme kautta: 02-5111104 / myynti@emmateatteri.fi.

Ruokailun osalta ryhmäkokoa ei ole rajattu – ravintolaamme voi tulla joko yksittäin tai isompana ryhmänä, kunhan ruokailu on varattu ennakkoon. Ruokailun lisäksi järjestämme mielellämme erilaisia räätälöityjä tilaisuuksia ryhmille. Yksittäiset ruokailijat voivat varata ruokailun lipunoston yhteydessä Ticketmasterin kautta. Ryhmävaraukset tehdään suoraan myyntipalvelustamme: 02-5111104 / myynti@emmateatteri.fi.

Monipuolinen ohjelmisto päivittyy joka kesä

Emma Teatterin ohjelmistossa on nähty Turun Kaupunginteatterin, Linnateatterin ja Rakastajat-teatterin näytelmiä, viimeisimpinä Turun Kaupunginteatterin näytelmät Linnan Juhlat (kesä 2016) ja Hockey Night (kesä 2015). Tänä kesänä Emma Teatterissa nähdään Pertti Jarlan ja Petja Lähteen käsikirjoittama ja Turun Kaupunginteatterin esittämä Fingerpori-näytelmä. Näytelmien lisäksi lavalla on nähty lahjakkaita Naantalin musiikkijuhlien muusikkoja sekä tulevana kesänä, 5.7.2017 myös Jukka Puotila!

Valttina palvelualttius ja kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin

Vaalimme työntekijöissämme palvelualtista asennetta ja heidän kykyään vastata asiakkaiden tarpeisiin. Uskomme, että nämä ovat niitä asioita, joiden perusteella saamme positiivista palautetta kesästä toiseen. Olemme erittäin ylpeitä tästä palautteesta, ja pyrimme kehittämään palveluamme sekä tarjontaamme jatkuvasti.

Tänä vuonna keskitymme erityisesti palvelumme laadun kehittämiseen. Tätä varten keräämme Emmassa vierailleilta asiakkailtamme palautetta sähköisen palautekyselyn avulla. Kaikkien palautteen antaneiden kesken arvomme kymmenen hengen aitiopaketin kesäksi 2018! Paketin arvo on 660 €.

Jaa artikkeli

Takaisin artikkeleihin