Presidenttien puolisot x 12

Jenni, Pena, Eeva – ja hetkinen, keitä muita olikaan? Emma Teatterin kesäkomedian pääosissa naurattavat presidenttien puolisot.

Kaiken takana on… puoliso! Tänä kesänä Emma Teatterin komedia kertoo työstä, johon ei haeta ja johon ei voi kouluttautua. Sukella siis mukaan tasavallan vaativimpaan pestiin eli presidenttien puolisoiden arkeen. Komedian ovat käsikirjoittaneet Satu Rasila ja Jaakko Saariluoma – Saariluoma myös ohjaa esityksen.

Puolisoiden rooleissa viihdyttävät hengästyttävän nopeiden vaihtojen mestarit Miia Lindström, Kaisa Leppänen, Miska Kaukonen ja Tom Petäjä. Ja huh, millaisia persoonia puolisoiden joukosta löytyy. Heiltä tippuu kysymättäkin ohje jos toinenkin tuoreimmalle presidentin puolisolle. Varaudu mehukkaisiin tarinoihin, joita historiankirjat eivät tohdi kertoa…

Yhteistyössä Emma ja TKT

Esitys on tuttuun tapaan Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto. Vuonna 2015 alkanut perinne yhdistää ammattilaisten osaamisen Suomen kauneimpiin lukeutuvaan kesäteatterimiljööseen. Varmista paikkasi kesän hauskimpaan teatteriesitykseen ja varaa lippusi heti. Emmassa nähdään!


Huomioithan, että esitys on kielletty alle 18-vuotiailta katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

Teksti

Satu Rasila
Jaakko Saariluoma

Ohjaus

Jaakko Saariluoma

Lavastaja

Peter Ahlqvist

Pukusuunnittelija

Anniina Kuula

Valosuunnittelija

Petri Suominen

Naamiointi

Jasmin Ora
Jessica Taponen

Rooleissa

Miia Lindström
Kaisa Leppänen
Miska Kaukonen
Tom Petäjä

Äänisuunnittelija

Tuomas Rissanen

Kiinnostuitko?

Jaa ohjelma