Ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin löydät Info-sivulta.

Testaa: Mihin rooliin kuuluisit kesäteatterissa?

Oletko aina halunnut selvittää, minkälaisessa roolissa sinä loistaisit kesäteatterin lavalla? Kaikenlaista talenttia tarvitaan – sen osoittaa todeksi ainakin kesän hulvattomin dekkarikomedia 39 askelta.

Tee nyt leikkimielinen 5 kysymyksen testimme ja selvitä, onko paikkasi parrasvalojen kirkkaimmassa valokeilassa, solahdatko sujuvasti juonittelijaksi vai viittaavatko kykysi ennemmin statistin suoritukseen. Ehkäpä sinut bongataan sijaisnäyttelijäksi testitulosten perusteella?

Hauskoja testihetkiä – muista jakaa tulos myös ystävillesi!

 

1. Miten saavut huoneeseen?
Astelet reippaasti sisään etkä jää tukkimaan oviaukkoa. Havainnoit kaikki huoneessa olijat yhdellä silmäyksellä ja kajautat tervehdyksesi kovalla äänellä.
Yrität livahtaa oviaukosta mahdollisimman huomaamattomasti ja hillityin, jäykin liikkein. Jäät seistä tönöttämään seinän viereen ja toivot, ettei kukaan puhu sinulle.
Teet dramaattisen sisääntulon jääden oviaukkoon niin pitkäksi aikaa, että kaikki varmasti huomaavat sinut. Vilkuilet väkijoukkoa tummien aurinkolasiesi takaa, jotka pysyvät tiukasti nenälläsi sisätiloissakin.
Pyrit sulautumaan massaan etkä herättämään minkäänlaista huomiota. Hoksaat kuin varkain, kenellä läsnäolijoista on kalleimmat korut ja paksuimmat lompakot.

Correct!

Wrong!

2. Mikä näistä on lähinnä pukeutumistyyliäsi?
Pukeudut useimmiten pitkään, tummaan trenssiin, jonka kaulukset nostat pystyyn. Et lähde minnekään ilman nahkakäsineitä ja hattua, jonka lierin vedät silmillesi.
Käytännöllisesti ja mukavasti. Suosit kerrospukeutumista, sillä löydät itsesi usein mitä mielikuvituksellisimmista paikoista, tilanteista ja olosuhteista.
Luotat pääosin beigeen ja harmaaseen. Tavoitteenasi on sulautua taustaan.
Näyttävät, täydellisesti istuvat ja tietysti kalliit vaatteet ovat sinun juttusi. Suosikkiasusteesi ovat silkkihuivi, tyylikäs hattu ja pikimustat aurinkolasit, joiden taakse voit kätkeytyä uteliailta katseilta.

Correct!

Wrong!

3. Miten suhtaudut epäonnistumisiin?
Nielet harmisi ja pysyttelet kivipatsasmaisen tyynenä.
Puristat kätesi nyrkkiin ja sadattelet epäonnistumistasi. Et kuitenkaan menetä kontrolliasi, vaan hillitset itsesi mestarillisesti.
Heittäydyt sohvalle, nostat käden otsallesi ja valitat kovaan ääneen kohtalon kovuutta. Et kuitenkaan liikaa vääntele naamaasi ja vuodatat vain muutaman kyyneleen, jotta viehättävyytesi säilyisi.
Tulistut ja heittelet tavaroita. Kukaan ei ymmärrä sinua! Lepyt kuitenkin salamannopeasti ja olet heti valmis yrittämään uudelleen.

Correct!

Wrong!

4. Mikä näistä kuvaa parhaiten ruokailutottumuksiasi?
Epäsäännöllisyys. Elät pääsääntöisesti noutoruoalla, jonka ahmaiset nopeasti jotta pääset jatkamaan töitäsi.
Syöt mitä eteen asetetaan.
Nautit laadukkaasta gourmet-ruoasta ja ravintolaillallisista tyylikkään seuralaisen käsipuolessa, mutta kohtuudella: haluathan pitää huolta linjoistasi.
Kehosi on temppelisi. Haluat pysyä hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä koskaan ei tiedä, milloin on pyrähdettävä juoksuun tai loikattava aidan yli.

Correct!

Wrong!

5. Mitkä ovat parhaita puoliasi?
Hahmotat kokonaisuuksia ilmiömäisen hyvin. Sinulla on asioista vahva näkemys ja visio, jota et epäröi seurata.
Pysyt aina rauhallisena ja tyynenä. Sinuun voi aina luottaa, ja tiimin onnistuminen on sinulle henkilökohtaista glooriaa tärkeämpää.
Osaat pitää salaisuudet paremmin kuin kukaan. Olet joka tilanteessa hillitty, hallittu ja tyylikäs.
Olet tarkkanäköinen, suunnitelmallinen ja sinua ei jymäytetä helposti. Sinua pidetään ovelana.

Correct!

Wrong!

Share the quiz to show your results !

Subscribe to see your results

Mihin rooliin kuuluisit kesäteatterissa?

Kesäteatterissa olisit: %%personality%%

%%description%%

%%description%%

Loading...