Ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin löydät Info-sivulta.

Info & Yhteystiedot

EMMA TEATTERI

Kailon saari, Naantali
025111104
info@emmateatteri.fi

Suomen hienoin kesäteatteri

Emma Teatteri sijaitsee luonnonkauniissa Kailon saaressa Naantalin vanhan kaupungin edustalla, noin 16 kilometrin päässä Turusta. Raikas merellisyys on Naantalissa aina läsnä, eikä sovi unohtaa sitä kuuluisaa Naantalin aurinkoa, joka kauniina kesäiltoina hellii teatterikävijöitä lämmöllään. Saarelle vie viehättävä kävelysilta Naantalin vanhan kaupungin rannasta, jota pitkin on mukava käyskennellä kohti Emma Teatteria. Samanlaista kesäteatterimiljöötä tuskin löydät muualta! Naantaliin pääset kätevästi niin autolla, bussilla kuin veneelläkin. Upea katettu ulkoilmateatteri on päiväsaikaan Muumimaailman käytössä ja toimii iltaisin kesäteatterina aikuisille. Esityksen jälkeen voit jäädä nauttimaan iloisesta kesäillasta joissakin Naantalin rannan viihtyisistä ravintoloista.

Kannattaa tulla kauempaakin! Turusta Emmaan on vain n. 16 kilometriä, eikä Helsingistä tai Tampereeltakaan aja paikalle paria tuntia pidempään.

Turun seudun joukkoliikenteen Föli-bussien linjat 6 ja 7 kuljettavat väkeä Turusta, Liedosta ja Raisiosta asti.

Emma Teatterin esitykset tuotetaan yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Vieraile turvallisesti Emma Teatterissa kesällä 2021

Tänä kesänä saapumisessa ja istumajärjestyksessä on poikkeusjärjestelyitä. Paikkaliput eivät olet voimassa, joten henkilökunta ohjeistaa katsomon täytössä. Palaathan väliajan jälkeen takaisin samalle katsomopaikalle.

Tässä ohjeita, joita noudattamalla teatterikäynti on turvallinen sinulle ja muille:

 • Tulethan esitykseen vain terveenä. Liput joustavat sairastapauksissa. Tällöin ota yhteyttä myynti@emmateatteri.fi.
 • Huolehdithan, että sinulla on lipunmyyntijärjestelmässä toimiva sähköpostiosoite ja seuraat teatterin tiedotusta järjestelyistä.
 • Suosimme kortti- ja lähimaksua.
 • Säilytä riittävä etäisyys liikkuessasi alueella ja noudata henkilökunnan ohjeita ja alueella näkyviä opasteita.
 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
 • Tarjolla on käsienpesupisteitä ja käsidesiä.

Huomioithan, että esitys on kielletty alle 18-vuotiailta katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

Emma Teatterin henkilökunta opastaa ja auttaa sinua mielellään kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Kiitos, että mahdollistat yhteistyössä kanssamme turvallisen teatterikesän. Nautinnollista ja huoletonta teatteri-iltaa – tervetuloa!

Esityksen aikataulu

Lipunmyynnin portit aukeavat klo 18 ja esitys alkaa klo 19. Ennen näytöstä on mahdollista nauttia virvokkeita ja purtavaa teatteriaukion tarjoilupisteistä. Esitys päättyy klo 21.

Vinkkejä teatterivieraille

Mikäli haluat nauttia virvokkeita tai kioskiemme antimia ennen esitystä, kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Voit myös tilata väliaikatarjoilusi etukäteen, jolloin vältyt jonottamiselta. Mikäli tulette esimerkiksi isomman työ- tai ystäväporukan kanssa, meillä on tarjolla myös käteviä ryhmäpaketteja!

Emma Teatteri on saaressa sijaitseva ulkoilmateatteri. Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti ja varautumaan myös illan viileyteen etenkin alku- ja loppukesästä! Katsomon reunoilta käyvä tuuli saattaa tuntua kylmältä ja myös oma istuinpehmuste voi olla tarpeen. Katetussa katsomossa kesäinen sadekuuro ei haittaa, mutta kioskialueemme on aukeaa tilaa, joten saatat tarvita sateensuojan.

Maksutavat

 • Käteinen
 • Debit- tai Creditkortit, Luottokortit (Visa, Eurocard, Mastercard)
 • Visa Electron
 • American Express
 • Smartum Kulttuuri-ja liikuntasetelit

Pysäköinti

Emma Teatterilla ei ole omia parkkipaikkoja, joten suosittelemme hyödyntämään Muumimaailman parkkialuetta tai Naantalin kaupungin parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Emma Teatterin katsomoon on esteetön pääsy, mutta katsomossa ei ole valitettavasti kaiteita. Liikuntarajotteiset henkilöt saavat ottaa mukaan avustajan ilman lisäkorvausta. Katsomossa on invakatsomo, ja pyörätuoleille on rampit. Lisäksi teatterin käytössä on muutama varapyörätuoli, joita asiakkaat saavat lainata. Pyörätuolikyselyt tulee tehdä etukäteen Emman ryhmämyynnin kautta: 025111104 / myynti@emmateatteri.fi.

Lippujen lunastuspaikat

Yksittäiset asiakkaat voivat lunastaa Emma Teatterin lippuja kaikista Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Turun Kaupunginteatterin Lippis ja myyntipalvelu myyvät lippuja yksittäisille asiakkaille. Tarkista aukioloajat täältä. Lippuja ei ole mahdollista lunastaa Emma Teatterin portilta.

Ryhmien liput myydään Emma Teatterin ryhmämyyntipalvelun (025111104 / myynti@emmateatteri.fi ) kautta. Ryhmämyyntilippujen postitus ja laskutus on asiakkaalle maksutonta.