Ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin löydät Info-sivulta.

Info & Yhteystiedot

EMMA TEATTERI

Kailon saari, Naantali
025111104
info@emmateatteri.fi

Suomen hienoin kesäteatteri

Emma Teatteri sijaitsee luonnonkauniissa Kailon saaressa Naantalin vanhan kaupungin edustalla, noin 16 kilometrin päässä Turusta. Raikas merellisyys on Naantalissa aina läsnä, eikä sovi unohtaa sitä kuuluisaa Naantalin aurinkoa, joka kauniina kesäiltoina hellii teatterikävijöitä lämmöllään. Saarelle vie viehättävä kävelysilta Naantalin vanhan kaupungin rannasta, jota pitkin on mukava käyskennellä kohti Emma Teatteria. Samanlaista kesäteatterimiljöötä tuskin löydät muualta! Naantaliin pääset kätevästi niin autolla, bussilla kuin veneelläkin. Upea katettu ulkoilmateatteri on päiväsaikaan Muumimaailman käytössä ja toimii iltaisin kesäteatterina aikuisille. Esityksen jälkeen voit jäädä nauttimaan iloisesta kesäillasta joissakin Naantalin rannan viihtyisistä ravintoloista.

Kannattaa tulla kauempaakin! Turusta Emmaan on vain n. 16 kilometriä, eikä Helsingistä tai Tampereeltakaan aja paikalle paria tuntia pidempään.

Turun seudun joukkoliikenteen Föli-bussien linjat 6 ja 7 kuljettavat väkeä Turusta, Liedosta ja Raisiosta asti.

Emma Teatterin esitykset tuotetaan yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Vieraile turvallisesti Emma Teatterissa kesällä 2021 – liput joustavat

Jos seurueessanne joku sairastuu, niin vaihdamme tarvittaessa koko seurueen liput kuluitta toiseen päivään. Lippujen vaihtotilanteessa ota yhteyttä myynti@emmateatteri.fi.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamat mahdolliset ohjeet ja määräykset yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi saattavat aiheuttaa muutoksia alueeseen, palveluihin ja yleisöohjaukseen.

Avaamme kesäteatterin huolellisesti ohjeita ja määräyksiä noudattaen. Huomaathan että päivitykset mahdollisissa valtakunnallisissa turvallisuusohjeistuksissa saattavat aiheuttaa muutoksia myös istumajärjestykseen katsomossa. Suosimme lippujen ennakkolunastusta verkon kautta sekä myyntipisteissämme korttimaksuja.

Vierailethan meillä vain terveenä. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä.

Esityksen aikataulu

Lipunmyynnin portit aukeavat klo 18 ja esitys alkaa klo 19. Ennen näytöstä on mahdollista nauttia virvokkeita ja purtavaa teatteriaukion tarjoilupisteistä. Esitys päättyy klo 21.

Vinkkejä teatterivieraille

Mikäli haluat nauttia virvokkeita tai kioskiemme antimia ennen esitystä, kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Voit myös tilata väliaikatarjoilusi etukäteen, jolloin vältyt jonottamiselta. Mikäli tulette esimerkiksi isomman työ- tai ystäväporukan kanssa, meillä on tarjolla myös käteviä ryhmäpaketteja!

Emma Teatteri on saaressa sijaitseva ulkoilmateatteri. Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti ja varautumaan myös illan viileyteen etenkin alku- ja loppukesästä! Katsomon reunoilta käyvä tuuli saattaa tuntua kylmältä ja myös oma istuinpehmuste voi olla tarpeen. Katetussa katsomossa kesäinen sadekuuro ei haittaa, mutta kioskialueemme on aukeaa tilaa, joten saatat tarvita sateensuojan.

Maksutavat

  • Käteinen
  • Debit- tai Creditkortit, Luottokortit (Visa, Eurocard, Mastercard)
  • Visa Electron
  • American Express
  • Smartum Kulttuuri-ja liikuntasetelit

Pysäköinti

Emma Teatterilla ei ole omia parkkipaikkoja, joten suosittelemme hyödyntämään Muumimaailman parkkialuetta tai Naantalin kaupungin parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Emma Teatterin katsomoon on esteetön pääsy, mutta katsomossa ei ole valitettavasti kaiteita. Liikuntarajotteiset henkilöt saavat ottaa mukaan avustajan ilman lisäkorvausta. Katsomossa on invakatsomo, ja pyörätuoleille on rampit. Lisäksi teatterin käytössä on muutama varapyörätuoli, joita asiakkaat saavat lainata. Pyörätuolikyselyt tulee tehdä etukäteen Emman ryhmämyynnin kautta: 025111104 / myynti@emmateatteri.fi.

Lippujen lunastuspaikat

Yksittäiset asiakkaat voivat lunastaa Emma Teatterin lippuja kaikista Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Turun Kaupunginteatterin Lippis ja myyntipalvelu myyvät lippuja yksittäisille asiakkaille. Tarkista aukioloajat täältä. Lippuja ei ole mahdollista lunastaa Emma Teatterin portilta.

Ryhmien liput myydään Emma Teatterin ryhmämyyntipalvelun (025111104 / myynti@emmateatteri.fi ) kautta. Ryhmämyyntilippujen postitus ja laskutus on asiakkaalle maksutonta.