Ravintola­palvelut

Ravintolamme sekä aukion tarjoilupisteet palvelevat teatterimme asiakkaita ennen esitystä ja väliajalla: tule teatteri-illalliselle ennen näytelmää ja vältä väliajalla jonottaminen tilaamalla väliaikatarjoilut kätevästi ennakkoon.

Love Me Tapas -teatteri-illallinen

Love Me Tapas -teatteri-illallinen sisältää teatterilipun ja ennen näytöstä tarjoiltavan herkullisen buffetruokailun. Liput teatteri-illalliselle voi varata Emman ryhmämyyntipalvelun kautta (myynti@emmateatteri.fi / 025111104).

Love Me Tapas -teatteri-illallinen tarjoillaan klo 18.00–19.00 välisenä aikana. Avaamme ravintolamme tasan klo 18.00. Katso menu tästä.

Väliajan Munkkipaketti 6,80 €

Puoliaikojen välissä ei tarvitse olla kuivin suin ja tyhjin vatsoin. Näytelmän väliajalla pääset nauttimaan herkullisesta munkista ja kahvista/teestä.

Yonotonin jonottomat pikatiskit

Tiesitkö, että enää sinun ei tarvitse viettää esityksen väliaikaa jonottamalla – olemme nimittäin aloittaneet yhteistyön Yonoton Oy:n kanssa. Yonotonin avulla pääset noutamaan virvokkeita ja ruokia jonottomilta pikatiskeiltä. Maksuttoman Yonoton-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen Google Play- ja App Store -kaupoista. Lue lisää Yonotonin toiminnasta alla olevasta linkistä.

Kokeile tästä