Ravintola­palvelut

Ravintolamme sekä aukion tarjoilupisteet palvelevat teatterimme asiakkaita ennen esitystä ja väliajalla: tule teatteri-illalliselle ennen näytelmää ja vältä väliajalla jonottaminen tilaamalla väliaikatarjoilut kätevästi ennakkoon.

Illallinen ennen esitystä

Illallinen sisältää teatterilipun ja ennen näytöstä tarjoiltavan herkullisen buffetruokailun. Liput teatteri-illalliselle voi varata Emman ryhmämyyntipalvelun kautta (myynti@emmateatteri.fi / 025111104).

Teatteri-illallinen tarjoillaan klo 18.00–19.00 välisenä aikana. Avaamme ravintolamme tasan klo 18.00. Katso menu tästä.

Ennakkoon tilattavat väliaikatarjoilut

Puoliaikojen välissä ei tarvitse olla kuivin suin ja tyhjin vatsoin. Varaa tarjottavat väliajalle ennakkoon ja välty jonottamiselta.

Väliaikapaketit

  • Kuohuviini 12 cl ja Macarons (L) 9,50€
  • Kahvi/tee ja mansikkabrownie (L,G) 10,20€
  • Kahvi/tee ja munkki (L) 6,80€
  • Kahvi/tee ja tomaatti-mozzarellacroissant (VL) 6,80€

Yonotonin jonottomat pikatiskit

Tiesitkö, että enää sinun ei tarvitse viettää esityksen väliaikaa jonottamalla – olemme nimittäin aloittaneet yhteistyön Yonoton Oy:n kanssa. Yonotonin avulla pääset noutamaan virvokkeita ja ruokia jonottomilta pikatiskeiltä. Maksuttoman Yonoton-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen Google Play- ja App Store -kaupoista. Lue lisää Yonotonin toiminnasta alla olevasta linkistä.

Kokeile tästä