Erikois- ja ryhmäliput

Fingerporin viralliset etkot, 59,90 €

Kuntaliitoksen uhasta huolimatta tarjoamme maistuvaa purtavaa ennen näytöstä ja liput loistopaikoilta kätevästi samassa paketissa.
Etkobuffet sisältää maukkaita salaatteja, ruokaisan pääruuan ja leipää levitteen kera. Katso menu täältä.

Etkobuffet tarjoillaan klo 18.00–19.00 välisenä aikana.

Huom. Ei minimiryhmäkokoa! Kapasiteetti 100 istumapaikkaa.

Ryhmien etkoruokailut tilataan etukäteen myyntipalvelustamme myynti@emmateatteri.fi. Muistathan mainita erityisruokavaliot tilauksen yhteydessä.

Rivo-Riitan reikämunkki ja kahvi/tee 5,9 €

Varmista kiireetön herkutteluhetki väliajalla ilman turhaa jonottamista tilaamalla tarjoilut ennakkoon. Väliaikatarjoilut saat ostettua kätevästi netistä lipunoston yhteydessä ja voit lunastaa ne teatteri-iltana erikseen katetulta pisteeltä joko sähköistä tai tulostettua lippua näyttämällä. Tuotteesta on saatavilla myös gluteeniton, laktoositon ja maidoton versio. Voit ilmoittaa erityisruokavaliosi ennakkoon osoitteeseen myynti@emmateatteri.fi tai saapuessasi lipunmyynnin portille. Paikkoja rajoitetusti, joten tilaathan tarjoilut ajoissa.

Ryhmien väliaikatarjoilut tilataan etukäteen myyntipalvelustamme myynti@emmateatteri.fi. Munkin lisäksi tarjoamme ryhmille vaihtoehdoiksi myös Fingerporin sitruunaisen leivoksen tai suolaisen piirakan. Muistathan mainita erityisruokavaliot tilauksen yhteydessä.

Aitiopaketit

Kun haluat seurata näytelmää parhailta paikoilta ja arvostat omaa rauhaa, valitse Emma Teatterin aitiopaikka. Ylellisyyttä arvostavan 16- ja 20 -paikkaiset aitiot sijaitsevat katsomon yläreunassa. Aitiot on mahdollista yhdistää yhdeksi isoksi aitioksi, jolloin mukaan mahtuu yhteensä 36 henkilöä. Tule hauskuutettavaksi kaveri- tai yritysporukalla aitioon!

Aitioihin on mahdollisuus tilata erikseen aitiovieraillemme suunniteltu menu. Katso aitiopakettimenu tästä.

Homeliuksen luksuspaketti 99 € / hlö

Luksuspaketin haltijalla on olot kuin Homeliuksella edustustehtävissä! Homeliuksen luksuspaketti sisältää ennen esitystä tarjoiltavan mojovan ehtoollisbuffetin sekä väliajalla nautittavan piristävän kahvin tai teen, sitruunaisen Fingerpori-leivoksen ja kuohuviinimaljan. Lämmitetty aitio yhdistettynä hykerryttävään Fingerpori-näytelmään on luksusta parhaimmillaan.

Heimo Vesan VIP -paketti 84 € / hlö

Heimo Vesan VIP -paketti sopii formaaleimmissa merkeissä näytelmää seuraaville aitiovieraille. Tilaisuuden alussa kohotetaan kravattisolmua hölläävä tervetuliaismalja ja aitiossa nautitaan kevyt ruokailu. Väliajalla herkutellaan suklaalla ja kahvilla. Heimo Vesan VIP -paketti on luotu parempaa kesäteatterielämystä etsivälle aitiovieraalle!

Omaa rauhaa juhlahumussa -paketti 67 € / hlö

Omaa rauhaa juhlahumussa on yksityisyyden, ylellisyyden ja oman rauhan puolesta liputtavan valinta. Paketti sisältää teatterilipun ja aition ryhmille. Aitiopaikkalaisena muun muassa kuljet omasta sisäänkäynnistä ja seuraat näytelmää lämmitetyn aition pehmusteluilta penkeiltä. Samalla aitioemäntä huolehtii viihtyvyydestäsi koko teatteri-illan ajan.

Kaikkiin aitiopaketteihin sisältyy:

  • aition yksityiskäyttö klo 18.00–22.00 välisenä aikana
  • oma sisäänkäynti
  • omat VIP-passit
  • oma wc
  • lämmitys
  • pehmustetut penkit
  • kaiuttimet
  • aitioemännän palvelut
  • lisätilausten tekeminen
  • juomakaapit, joista laskutus kulutuksen mukaan

Ryhmävaraukset:

Emma Teatterin myyntipalvelu 

025111104 / info@emmateatteri.fi

Turun Kaupunginteatterin myyntipalvelu

022620030 / kaupunginteatteri.myynti@turku.fi